Islam er ikke fredens religion

Hvor længe endnu skal vi fodres med myten om, at islam er fredens religion? Når dokumentationen for det modsatte ikke bare er massiv, men ca. på størrelse med en tsunami.  

Ovenstående 2 sætninger har jeg forsøgt at få trykt som læserbrev i henholdsvis Information og Politiken. I begge tilfælde er læserbrevet blevet afvist med henvisning til pladshensyn.

1 Kommentar

  1. Jørgen Dissing

    Kære Lone Nørgaard.

    Det er aldeles fortrinlige indlæg, som du har haft om islam. Jeg er først blevet opmærksom på dem efter din artikel i Den Korte Avis forleden: “Islam, islamisme og moderate muslimer”. Jeg har efterhånden fået samme holdning som du. Du har sikkert læst “The Mohammed Code” af Howard Bloom – det er skræmmende læsning baseret på koran citater og citater af muslimske lærde. Hvis du ikke har læst den, må du se at komme i gang. Nasser Khaders bog: “bekendelser fra en Kulturkristen Muslim” er bestemt også læsværdig.

    Venlig hilsen

    Jørgen Dissing

Kommentér