DR i frit fald

DR er med få undtagelser gået i selvsving på hele sendefladen. Tæt på 24/7 pumpes de-stakkels-flygtninge-propaganda ud til seere og lyttere uden kritiske spørgsmål. Enten er det store flertal af journalister uvidende om de faktiske forhold i indvandringsindustrien, eller de har en politisk dagsorden som tidligere og nuværende medlemmer af diverse venstreorienterede partier, der tilsyneladende er et sikkert springbræt til et lukrativt job i DR. De samme ’usual suspects’ blandt ”eksperter” bliver konstant inviteret i diverse studier, så studieværterne kan være rimeligt sikre på ikke at blive fanget på det forkerte og faktuelle ben.    DR holder legestue for licenskroner, mens Europa står i flammer, og de indvandringskritiske røster bliver udgrænset eller latterliggjort af overvejende historieløse journalister og kommentatorer. Tidligere var Deadline et åndehul. I dag er programmet sandet til ligesom Debatten – både med stort og lille d. Tænk at det skulle komme så vidt, at vores licensbaserede public service-kanal systematisk får lov til at ødelægge det danske samfund med deres blinde vinkler og halve sandheder.

(endnu et afvist læserbrev i Berlingske, Politiken og Jyllands-Posten – forsøgt trykt før Ingolf Gabold fremlagde endelig dokumentation for DRs råddenskab)

Kommentér