Betyder dine børn og børnebørns fremtid noget for dig?

Hvis ja – så læs dette indlæg, jeg har lagt op på min Facebook-profil:

Kære alle mine “venner” på Facebook!

Jeg sætter anførselstegn, ikke for at lægge afstand, men fordi det er meget underligt for mig at have venner, jeg aldrig har mødt eller kender! Men opmuntrende er det for mig, at mange ubekendte mennesker beder om mit venskab, hvilket må betyde, at noget af det, jeg råber ud i skoven, vinder genklang. Det er meget bekræftende og styrkende for mit politiske arbejde.

Derfor får I også et længere indlæg i dag.

Den politiske situation er mere og mere desperat, fordi mennesker fra en anden kultur fortsat strømmer til Vesten. Jeg bliver ofte spurgt: Hvad skal vi gøre? Vi er bange for fremtiden og frygter for vores børn og børnebørns fremtid i et islamiseret Danmark.

Selv lever jeg i daglig fortvivlelse over, hvordan mit dejlige fædreland bliver stadig mere maltrakteret, bl.a. på grund af løgnagtige medier, levebrødspolitikere og et uddannelsessystem i frit fald.

Jeg vil vove at påstå og også argumentere for, at der foregår en form for ideologisk multi-kulti hjernevask i vores skolesystem. Bl.a. fordi skolen opdrager historieløse individer, der ikke aner, hvad vi står foran at tabe.

Angrebene på vores tidligere rimeligt hæderværdige institutioner (familien, skolen, kirken, politiet, militæret mv.) kommer mange steder fra – herunder fra os selv!!!!

Hvordan det?

Elementært. Hedonismen breder sig nemlig som en steppebrand: Unge og gamle drikker sig i hegnet og et primært samtaletema er, hvilken rejse man netop er kommet hjem fra – og hvor den næste går hen….

Alt lader til at være tilladt, for har jeg lyst, har jeg også lov – sådan lyder mantraet! Den såkaldt seksuelle frigørelse har også vist sit Janus-ansigt.

Hvad er modgiften? Egentlig såre enkel: Discipliner og kontroller dig selv – og spørg hver dag dig selv: Hvad kan jeg gøre for en anden end mig selv og min nære familie netop nu? Hvad kan jeg fx gøre for Danmark? For at styrke det danske samfund? Fx rydde op i det affald, der breder sig på gader og stræder? Fx at kæmpe for at undgå at blive skilt, så jeg ikke gør mine børn mindre robuste?

Jeg er ikke andet end et menneske på godt og ondt, og jeg fejler konstant i forhold til mine idealer om pligt og forpligtelse. Derfor har jeg valgt en støttestok, som kan hjælpe mig med så vidt muligt at blive på det rette spor:

Jeg har meldt mig ind i den uglamorøse og usexede organisation, der hedder Dansk Samling, og forsøger at arbejde under banneret: Måtte Dansk Samling så hurtigt som muligt gøre sig selv overflødig, fordi borgerne kan selv – og de eksisterende politiske partier retter sig og gør, hvad de hidtil har undladt: At beskytte deres civilbefolkning mod barbari og kaos. At beskytte retsstaten og statens voldsmonopol.

Så hvis du gerne vil yde din skærv, så meld dig ind og lav samtidig stillererklæring på Dansk Samlings hjemmeside. Og når du først har meldt dig ind SÅ LAV ET STYKKE ARBEJDE!

Fx skrive læserbreve, kommentarer og artikler, lave oplæg til Facebook eller andre sociale medier, sidde i haserne på journalister, der ikke har gjort deres hjemmearbejde, påvirke lokale politikere, overbevise din familie og venner om, at de gamle partier har spillet fallit, fordi de ikke vil lukke grænserne og melde sig ud af EU og opsige konventionerne.

De har spillet fallit ikke mindst fordi de ikke vil tale om elefanten i dagligstuen: At med muslimsk tilvandring følger altid sharia og islamisering.

Det, der holder mig på sporet, er ikke mindst frygten for, at mit barnebarn in spe skal iføres det muslimske tørklæde – det mest potente symbol på kvinders status som anderledes rangerende end mænd.

Alle – hver eneste en i dette land – skal på banen, hvis vi ikke skal køres over. For dråben huler stenen og lige præcis du kan gøre den lille forskel, der betyder, at kursen bliver ændret, og Danmark sejler væk fra afgrunden.

Med venlig hilsen
Lone Nørgaard

 

Kommentér