Arkiv for december, 2013

Min julegave til Don Corydon

Finansminister Bjarne Corydon er en rigtig mand. En af de få stålsatte af slagsen med mod til at sætte foden ned. For velfærdsstaten skal slankes, hvis velfærdsamfundet skal overleve, og Corydon har samvittighedsfuldt smøget ærmerne op, slebet sparekniven og sendt sine væbnere i Moderniseringsstyrelsen i byen.  

At Corydon skal støttes i sin slankekur står hinsides diskussion, jf. at omkring 50%  af borgerne er på overførselsindkomst. Men griber finansministeren sagen rigtigt an? Hm! Læs mere …

Godhedens pris

Annette Vilhelmsen sørger ulovligt for at Lisbeth Zornig får penge. Penge til ’dem på kanten’, hvoraf en del så går hen og stemmer. Hvem mon de stemmer på? Liberal Alliance, som vil have skatten ned? Dansk Folkeparti, som godt kunne tænke sig at få snor i en ukontrolleret indvandring fra 3. verdenslande? Venstre?  Næppe. Stemmerne vil gå til SF og Enhedslisten, som så i endnu højere grad kan arbejde på at øge skattetrykket, så de kan skaffe endnu flere midler til projekter, som kan skaffe stemmer til venstrefløjen, som så kan bidrage til at øge skattetrykket.  Sådan afskaffer en velfærdsstat sig selv, for godhedens og skattetyveriets pris hedder sammenbrud af det samfund, vi har kendt fra 1950’erne til i dag. 

(trykt som læserbrev i Berlingske d. 13.12.13)